Dr. Goran Kotur

Dr. Goran Kotur

 Ordinacija Kotur        01.01.2017.

Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Goran Kotur dr.med. postoji već više od 15 g. u Špišić Bukovici, V. Nazora 59, pod stručnim vodstvom osnivača Goran Kotur dr.med., specijaliste obiteljske medicine i specijaliste oftalmologije, a obavlja dijagnostiku i liječenje bolesti iz područja obiteljske medicine suvremenim metodama i opremom. Ordinacija pruža osobnu , primarnu i kontinuiranu zdravstvenu zaštitu pojedincu i obiteljima bez obzira na dob, spol i vrstu bolesti. Rad sa pacijentima se provodi u prostorima ordinacije i u domovima bolesnika, a osnovni cilj liječnika je postavljanje rane dijagnoze temeljem pregleda i dijagnostičkih postupaka te provođenje adekvatnog liječenja.

Ordinacija osigurava dijagnostiku i liječenje akutnih bolesti, a također provodi i kontinuiranu zdravstvenu zaštitu bolesnika sa kroničnim, povratnim ili neizlječivim bolestima.

Svojim radom ordinacija promiče zdravlje svojih pacijenata i članova njihovih obitelji te sigurno vodi pacijenta kroz zdravstveni sustav do konačnog izlječenja.S posebnim ponosom skrećemo pozornost da ordinacija raspolaže sa brojnom suvremenom opremom koja omogućava rano postavljanje dijagnoze: Ultrazvučni aparat sa kolor doplerom za preglede organa i krvnih žila, 12 kanalni EKG aparat za snimanje rada srca, KMAT-holter RR za snimanje krvnog tlaka kroz 24h, spirometar za ispitivanje funkcije pluća, biomikroskop za preglede oka i mjerenje očnog tlaka, TENS i bioptron lampa za provođenje fizikalne terapije te nekoliko aparata za brzu laboratorijsku dijagnostiku – GUK, HbA1c, PV , CRP , lipidi , INFAI test za dijagnosticiranje helicobacter pylori infekcije želuca, kao i mnogobrojna druga oprema.

Podijelite


Ordinacija Kotur

Akupunktura
Dr. Goran Kotur
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.